De Salon

In onze Salon kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch van de dag, vers gemaakte koffie met appeltaart of om gezellig te borrelen; kom gewoon aan!

Wij werken volgens het concept “Eten wat de Pot Schaft”. Hoe werkt het?
Op het krijtbord staan de keuzemogelijkheden die op dat moment verkrijgbaar zijn; Ontbijt, lunch of de hapjes voor bij de borrel.
Zijn ze op, dan komt er iets anders voor in de plaats. Op deze manier kunnen we bij Aan de Molenberg zo veel mogelijk verspilling van voedsel voorkomen.
Laat u verrassen door wat op het bord staat.

Heerlijk tussendoor

Even pauze houden met een versnapering. Of u nu aan het werk bent, actieve activiteit achter de rug heeft of heerlijk relaxed de dag beleeft….neem een moment om te genieten bij Aan de Molenberg

Verse koffie van het espresso-apparaat met appeltaart of Limburgse vlaai.

Pleisterplaats

Plan tijdens u fiets- of wandeltocht uw stop bij Aan de Molenberg in Broekhuizen (L) en kom heerlijk genieten van ontbijt of lunch.
Kijk op het krijtbord wat we nu serveren!

Heeft u geen tijd om rustig te zitten, is het ook mogelijk om ontbijt- en lunchpakketten bij ons af te halen; To Go. Bestel uw pakket de dag van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Wij verzorgen geen diner. Op woensdagen maken wij een uitzondering; U kunt dan vanaf 18.30 uur bij ons aanschuiven.

Borrelen

Aan het einde van de middag genieten van gezelschap, verhalen en bites. Gewoon even eruit of als afsluiting van een geheel verzorgd arrangement….

In De Salon of op het terras kunt u relaxen, genieten onder het genot van een hapje en een drankje; alleen of samen met anderen.

Het kan allemaal onder het motto:
Geniet vandaag. Herhaal het morgen!