B&B met tuin

Algemene Voorwaarden

 

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Aan de Molenberg te Broekhuizen lb.

Reserveren
Bij uw aanvraag voor reservering, kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Na ontvangst van Uw reserveringsaanvraag krijgt u bericht van Aan de Molenberg. Heeft u binnen twee dagen geen bericht van ons ontvangen, neem dan telefonisch contact op.

Overnachtingen: Betaling
Bij beschikbaarheid ontvangt u naast ons aanbod tevens verzoek voor betaling. Betaling voor de overnachtingen is vooraf. Als bevestiging van uw reservering vragen wij u de betaling via bank of telebankieren over te maken op rek. nummer IBAN NL78 RABO 0323 7942 54 t.n.v. Aan de Molenberg o.v.v. Uw naam en datum van aankomst. De reservering is dan definitief en de algemene voorwaarden zijn van kracht. Is het bedrag niet binnen de termijn binnen, stelt Aan de Molenberg accommodatie weer ter beschikking aan andere gasten.
Bij last minute reserveringen is contante betaling bij aankomst mogelijk. Als contante betaling is overeengekomen gelden de algemene voorwaarden vanaf moment van reservering.
Er worden geen reserverings- of administratiekosten in rekening gebracht.

Overnachtingen: Annulering 
Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane reservering na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken zodat de vrijgekomen kamer(s) alsnog aan derden kunnen worden aangeboden.
Bij annulering tot 10 dagen voor de check-in 12:00 uur (noon) lokale tijd, vindt volledige restitutie plaats.
Bij annulering tussen 10 dagen en 5 dagen voor de check-in 12:00 uur (noon) lokale tijd, krijgt de gast 50% van het reserveringsbedrag terug.
Bij annulering daarna vindt er geen restitutie plaats.
Bij voortijdig vertrek (eerder dan de geboekte vertrekdatum) vindt geen restitutie plaats.

(Meeting)arrangement: Opdrachtbevestiging

Na uw aanvraag ontvangt u van ons een aanbod per mail.

Bij de bevestiging geeft u uw  factuuradressering aan ons door met evt. uw extra kenmerken.

Voor (1) dag(deel) arrangementen ontvangt u na afloop de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.

Voor meerdaagse arrangementen geldt de betaling van een voorschot van 50% van de opdracht als opdrachtbevestiging. U ontvangt hiervan een factuur, met een betaaltermijn van 14 dagen, nadat u akkoord gaat met ons aanbod.

(Meeting)arrangement: Betaling

De zaalhuur en eventueel bijkomende kosten worden op een gezamenlijke factuur/rekening geboekt. Voor bijeenkomsten waarbij dit niet mogelijk is of waarbij er bewust niet voor gekozen wordt, gelden andere tarieven die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Voor meerdaagse arrangementen geldt bij akkoord opdracht een betaling van 50% van de som als voorschot en na het event volgt de factuur voor de overige 50% en de kosten op basis van nacalculatie.

(Meeting)arrangement: Wijziging / Annulering reservering

Wijzigingen

I.v.m. de kosten die gemaakt worden voor inkoop, klaar zetten ruimte, inzet personeel en ons beleid om voedselverspilling zoveel mogelijk te beperken, kunt u wijzigingen in het aantal personen tot 14 dagen voor de check-in 12:00 uur (noon) lokale tijd, kosteloos aan ons doorgeven via mail;

Bij wijzigingen binnen de termijn van 14 tot 7 dagen voor de check-in 12:00 uur (noon) lokale tijd wordt, voor het verschil tussen de offerte/aanvraag en de kleinere afname 50% in rekening gebracht en voor het verschil tussen de offerte/aanvraag en de grotere afname de meerprijs volledig doorberekend;

Bij wijzigingen binnen 7 werkdagen voor de check-in 12:00 uur (noon) lokale tijd wordt, voor het verschil tussen de offerte/aanvraag en de kleinere afname 100 % van in rekening gebracht en voor een grotere afname dan in de offerte de meerprijs volledig doorberekend.

Annulering

Bij annulering tot 14 dagen voor de check-in 12:00 uur (noon) lokale tijd, vindt volledige restitutie plaats.
Bij annulering tussen 14 dagen en 7 dagen voor de check-in 12:00 uur (noon) lokale tijd wordt, 50% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht (bij meerdaagse event is dit het voorschotbedrag).
Bij annulering daarna vindt er geen restitutie plaats.
Bij voortijdig vertrek (eerder dan de geboekte vertrekdatum) vindt geen restitutie plaats.

Algemeen
De eigenaar / beheerder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.
Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van Aan de Molenberg dienen door de gebruikers onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar.
De eigenaar kan gebruikers, bij overtreden van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Aan de Molenberg ontzeggen en/of weigeren, zonder restitutie van verblijfskosten.

Huishoudelijk reglement
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodatie.
Roken is in onze accommodatie niet toegestaan.

Aankomst
Wij heten u van harte welkom tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Informeer ons vooraf, indien uw aankomsttijd afwijkt. Bij voorkeur via WhatsApp op 06 8110 2851. In onze voortuin loopt een pad naar de entree, een getoogde dubbele deur met glas. In de salon kunt u zich melden en ontvangt u 1 sleutel van uw verblijf. Bij verlies brengen wij € 100,00 in rekening voor een vervangende sleutel. Wij zijn verplicht uw identiteitsbewijs te controleren.

Vertrek
Op de dag van vertrek ontvangen wij uw sleutel uiterlijk om 10.30 uur retour.
Ontbijt
Het ontbijt wordt voor u geserveerd in De Salon en bij mooi weer onder de veranda of in de tuin.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming van toepassing. Door de algemene verordening gegevensbescherming krijgen mensen meer mogelijkheden om voor zichzelf op te komen bij de verwerking van hun gegevens. Hun privacyrechten worden namelijk versterkt en uitgebreid.

Wat zijn persoonsgegevens?
Er zijn veel soorten persoonsgegevens. Voor de hand liggende gegevens zijn iemands naam, adres en woonplaats. Maar ook telefoonnummers en postcodes met huisnummers zijn persoonsgegevens. Gevoelige gegevens als iemands ras, godsdienst of gezondheid worden bijzondere persoonsgegevens genoemd. Deze zijn door de wetgever extra beschermd. Op het moment dat u persoonsgegevens achterlaat (op de site) bij Aan de Molenberg, verklaart u zich akkoord met het onderstaande.

Privacy verklaring 
Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, worden door Aan de Molenberg gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet Aan de Molenberg aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op overheid.nl.

Hoe gaat Aan de Molenberg om met uw persoonsgegevens?
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. De gegevens worden niet verspreid onder derden.

Bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Hierbij worden onder andere het IP-adres van de computer, de aangeklikte informatie en het moment van inloggen geregistreerd. Aan de Molenberg gebruikt deze gegevens alleen om de statistieken op de website te bekijken en de website te blijven aanpassen op de wensen van de websitebezoeker. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier onze website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Ook gebruiken we Google Analytics om de site aan te passen aan de behoefte van de sitebezoeker. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Wij hebben geen invloed op de wijze waarop Google met uw gegevens omgaat. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook, Instagram
Op Facebook zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees hiervoor de privacyverklaring van Facebook om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.