Welkom

Aan de Molenberg is een totaalconcept waarbij maatwerk, persoonlijke aandacht & professionaliteit hand in hand gaan.

B&B

De B&B is een plek waar mensen in ongedwongen sfeer kunnen genieten, dromen en inspiratie opdoen. Een overnachting met een heerlijk ontbijt voor de vakantieganger en diegene die wegens werk voor bepaalde periode verbonden zijn aan onze regio.

De Salon

In onze Salon kunt u genieten van gezelschap, verhalen en bites. Wij verzorgen een heerlijk ontbijt, lunch van het moment, vers gemaakte koffie met appeltaart, daarnaast is het de plek om gezellig te borrelen; alleen of samen met anderen. Loop gewoon binnen!
Openingstijden en contactgegevens klik hier.

Conferentie

De accommodatie voor Training, Workshop & Meeting is net als de B&B gerestaureerd. Dit is de plek met uitstekende faciliteiten voor inspirerende, kleinschalige (zakelijke) besprekingen en/of trainingen. Door de rustige ligging is het mogelijk om even afstand te nemen van de operationele bedrijvigheid om zo effectief en efficiënt te kunnen overleggen. Aanvullend kunt u er voor kiezen om te blijven overnachten.

Design Studio

De Design Studio richt zich op particuliere en zakelijke interieurprojecten. Als Ontwerper & Vormgever kan ik, Daphne Schelbergen u ondersteunen in de vorm van advies, uitgewerkte plannen en/of begeleiding bij de realisatie.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op. Wij heten u welkom bij Aan de Molenberg.