Omgeving

Aan de Molenberg ligt in de landelijke omgeving aan de Maas, in Broekhuizen; een dorpje in Noord-Limburg. Een kenmerkend toeristisch dorpje aan de mooie Maas. Het veerpontje van Broekhuizen, gelegen tegenover Bierbrouwerij Hertog Jan (350 m.), verzorgt de verbinding naar het dorp Arcen (2,5 km), het nationaal park Maasduinen en de Duitse grens (4 km).
Aan de westzijde van Broekhuizen ligt het natuurgebied Het Schuitwater (500 m.) en het dorp Melderslo met streekmuseum De Locht (6 km).
Ten zuiden ligt Rozendorp Lottum (3 km) met verschillende Rozenroutes.

Aan de Molenberg:
De Zuidpoort van Natuurgebied De Maasterrassen

Laat u verrassen door de kwaliteiten van dit gebied: de karakteristieke laag- en midden terrassen en de kwelwaterstructuur. Momenteel wordt er hard gewerkt om de bijzondere kenmerken van dit gebied te versterken en een gebied te creëren dat uniek is voor Noordwest Europa.

Tijdens uw verblijf kunt u in deze prachtige omgeving genieten van de vele mogelijkheden die deze omgeving te bieden heeft, zoals o.a. uitgestrekte fiets- en wandelpaden, Pieterpad route, leuke dorpjes en gezellige historische steden voor culturele uitstapjes. Kortom een plek voor jong en oud, voor rust en activiteit. Bent u nieuwsgierig geworden? Breng ons een bezoek, ervaar en geniet. Welkom bij Aan de Molenberg.