B&B

Reserveren overnachting(en) klik hier voor beschikbaarheid met bijbehorende tarieven.

Bed & Breakfast

Bij Aan de Molenberg kunt u heerlijk overnachten en in De Salon genieten van een heerlijk ontbijt; In ongedwongen sfeer en landelijke stijl wegdromen aan de mooie Maas.

Bed & Business

Woont u elders en bent u wegens werk voor enkele nachten of een langere periode verbonden aan onze regio, ook bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen met persoonlijke aandacht dat faciliteiten voor u goed geregeld zijn. Naast een overnachting met ontbijt kunt u ook bij ons terecht voor een ontbijt en/of lunch voor medewerkers die niet bij ons slapen, dit eventueel gekoppeld aan een activiteit/training/meeting in onze Salon of Conferentieruimte.

Onze Accommodatie

Het pand bestaat uit twee delen; het voorhuis en het achterhuis. In het achterhuis van de herenboerderij (1919) is in 2011 gestart met de realisatie van luxe, comfortabele suites, gastenkamers, een appartement, een conferentieruimte en een ontmoetingsplek voor iedereen in onze Salon. Het atelier werd verplaatst naar de oude kippenschuur, die ook helemaal is gerenoveerd. Op 1 juni 2018 hebben wij de deuren van Aan de Molenberg geopend voor B&B gasten, per 1 augustus 2018 onze Salon (horeca) voor wandelaars, fietsers, B&B gasten en locals, per 1 april 2019 de Conferentieruimte op de eerste verdieping voor vergaderingen, trainingen & meetings. In 2020 wordt de directe aansluiting van Aan de Molenberg met het “nieuwe” natuurgebied gerealiseerd. Daarna volgt de afwerking van de gastensuites op de eerste verdieping.

Onze gastenverblijven zijn allen voorzien van een eigen badkamer; toilet, douche en wastafel.

Voor het reserveren van een overnachting klik hier.