Conferentieruimte
Inspirerende en kleinschalige accommodatie voor vergaderingen, trainingen, workshop & educatieve activiteiten. Dit te completeren met een arrangement, informeer naar de verschillende mogelijkheden.

De conferentieruimte bevindt zich op de eerste verdieping en geeft uitzicht over de mooie maas en landerijen. De ruimte van 120 m2 is door een grote toog verdeeld in 2 ruimten van respectievelijk 80 m2 en 40 m2. Aangrenzend kunt u via dubbele deuren naar een balkon die U via een trap rechtstreeks de tuin in leidt. 

Ligging van accommodatie Aan de Molenberg
Op 10 minuten afstand van de A73 Horst aan de Maas, tussen Venray (20 km) en Venlo (20 km), ligt “Aan de Molenberg” in Broekhuizen lb aan de Maas. De Duitse grens ligt 5 km ten oosten, Eindhoven 60 km ten westen en Nijmegen 60 km richting het noorden.

Bed & Business
Aan de Molenberg is een plek met uitstekende mogelijkheden voor kleinschalige bijeenkomsten. Door de rustige ligging is het mogelijk om even afstand te nemen van de operationele bedrijvigheid; effectief en efficiënt overleggen, leren en/of inspiratie op doen. Aanvullend kunt U er voor kiezen om te blijven overnachting.

Woont u elders en bent u wegens werk voor enkele nachten of een langere periode verbonden aan onze regio dan heten wij U in een ontspannen en rustige omgeving van harte welkom. Wij zorgen met persoonlijke aandacht dat alle faciliteiten voor u goed geregeld zijn.

Breakfast & Business
Een goede start van de dag begint met een goed ontbijt. Wij verzorgen graag een heerlijk ontbijt voor uw medewerkers; ook voor diegene die niet bij ons gelogeerd hebben.

Neem contact met ons op omtrent de mogelijkheden.