De Salon
In De Salon kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, een drankje met huisgemaakte hartige of zoete taart of een borrel. Diner verzorgen wij niet, daarvoor verwijzen wij u graag door naar één van de restaurants in onze dorpskern.

Een goede start!
B&B gasten
Na een goede nachtrust kunt u gebruik maken van een heerlijk ontbijt. Dagelijks tussen 07.00 en 10.00 uur wordt dit ontbijt geserveerd in De Salon. Heeft u een andere tijd in gedachte, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Passanten
Ook passanten uit de regio of iets verder hier vandaag, die niet bij ons logeren, kunnen in de Salon genieten van een heerlijk ontbijt. Graag vooraf reserveren, dit kan via 06 8110 2851 of online via het reserveringsformulier o.v.v. arrangement 1; Heerlijk ontbijten in de Salon!

Heeft u de smaak te pakken, kunt u ook bij ons overnachten. U heeft dan de keuze uit het appartement of een gastenkamer.

Zakelijke gasten
Opzoek naar een goede start voor uw training, meeting of workshop? Start bij Aan de Molenberg met een goed ontbijt voor de hele groep.

Ook het vervolg van de ochtend-middag-avond, kunt u geheel laten verzorgen door Aan de Molenberg. Hiervoor kunt u gebruik maken van een arrangement in de Salon. In 2019 komt ook onze conferentieruimte op de eerste verdieping beschikbaar.

Genieten in de middag!
Even pauze houden met een versnapering. Of u nu aan het werk bent, actieve activiteit achter de rug heeft of heerlijk relaxed de dag beleeft….neem een moment om te genieten bij Aan de Molenberg. In De Salon kunt u relaxen; alleen of samen met anderen.

Openingstijden
Voor openingstijden en contactgegevens klik hier.