Nieuws

Agenda Oktober 2020

Geschreven op 14 oktober 2020 door

Corvid-19 update:
Wij volgen de maatregel horende bij Covid-19 van het RIVM. 

De B&B
De B&B is OPEN. De gastenkamers en het appartement hebben elk een privé badkamer met douche, toilet en wastafel. Reserveren? Klik hier om te zien welke nachten nog beschikbaar zijn of stuur een mail naar reserveren@aandemolenberg.nl

Wij raden de gasten aan om de handen goed te wassen bij terugkomst bij Aan de Molenberg. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de adviezen van het RIVM zo goed mogelijk worden opgevolgd en de kans op besmetting en verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Horeca (en B&B)
Onze Salon en het terras zijn vanaf 15 oktober 2020 alleen voor B&B-gasten open.

Actueel
Voor laatste updates volg ons op Facebook @aandemolenberg en Instagram