Nieuws

Fietsexcursie: Zaterdag 18 mei 2019

Geschreven op 9 mei 2019 door

Fietsexcursie: Zaterdag 18 mei 2019

Het fietsseizoen is weer begonnen!

In 2018 heeft Projectbureau Ooijen-Wanssum een eigen fietsroute uitgegeven. Klik hier voor de actuele versie van de fietsroute en alle bezienswaardigheden op een interactieve kaart. Voor downloads voor PDF, Google earth of GPS klik hier.

Op zaterdag 18 mei a.s. geven de excursieleiders in Wanssum, Blitterswijck en Broekhuizen een presentatie over het project waarna deelnemers op eigen gelegenheid het gebied per fiets kunnen verkennen. De presentatie in Broekhuizen bij Aan de Molenberg begint om 10:30 uur en deelname is gratis. Aanmelden kan via info@ooijen-wanssum.nl. 

Woont u niet in de regio en wilt u het combineren met een overnachting? Reserveer uw gastenkamer met een heerlijk ontbijt via reserveren@aandemolenberg.nl en geef hierbij aan dat u wilt deelnemen aan deze fietsexcursie. Wij verzorgen uw aanmelding bij de organisatie van de fietsroute.

What do you want to do ?

New mail