Nieuws

Nu te boeken! Arrangement “Interieur Design; Ontspannen veranderen”

Geschreven op 24 augustus 2018 door

Design Studio by Daphne Schelbergen

Dit arrangement “Interieur Design; Ontspannen veranderen“stelt u in de gelegenheid om vakantie te vieren, te ontspannen en plannen te maken voor verandering van uw leef- of werkomgeving. In dit unieke concept kunt u verandering en ontspanning in harmonie laten verlopen. Op basis van bouwtekeningen en foto’s van de huidige situatie kan het verkennend gesprek starten. Om duidelijk te krijgen hoe de nieuwe situatie eruit moet komen zien, voor u zelf en ook voor de partijen betrokken bij de realisatie, is het wenselijk om te werken vanuit een plan; een ontwerpplan. Het voorjaar is bij uitstek de periode om te verbouwen/veranderen. Terug tellend is november evt. december het juiste moment om te starten met plannen maken.

En dat gaan we doen; U gaat lekker fietsen, wandelen of op een andere manier genieten van uw verblijf bij Aan de Molenberg en ik ga ondertussen aan de slag met het ontwerpen van de “nieuwe” ruimte. Resultaat een schetsontwerp waarmee u verder kunt! Kijk op onze website bij arrangementen voor meer info.