De Salon
In De Salon kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch van de dag, vers gemaakte koffie met appeltaart, gezellig borrelen; loop gewoon binnen!
Openingstijden en contactgegevens klik hier.

Een goede start!
B&B gasten
Na een goede nachtrust kunt u gebruik maken van een heerlijk ontbijt. Dagelijks tussen 07.00 en 10.00 uur wordt dit ontbijt geserveerd in De Salon. Heeft u een andere tijd in gedachte, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Passanten
Ook passanten uit de regio of iets verder hier vandaan, die niet bij ons logeren, kunnen in de Salon terecht om te genieten van een heerlijk ontbijt, de lunch van de dag of gezellig te borrelen. Reserveren kan via 06 8110 2851 of online via het reserveringsformulier.

Heeft u de smaak te pakken, kunt u ook bij ons overnachten. U heeft dan de keuze uit het appartement of een gastenkamer.

Zakelijke gasten
Opzoek naar een goede start voor uw training, meeting of workshop? Start bij Aan de Molenberg met een goed ontbijt voor de hele groep.

Ook het vervolg van de ochtend-middag-avond, kunt u geheel laten verzorgen door Aan de Molenberg. Hiervoor kunt u gebruik maken van een arrangement in de Salon. Onze conferentieruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een scherm met beamer.

Genieten in de middag!
Even pauze houden met een versnapering. Of u nu aan het werk bent, actieve activiteit achter de rug heeft of heerlijk relaxed de dag beleeft….neem een moment om te genieten bij Aan de Molenberg. In De Salon kunt u relaxen, genieten onder het genot van een hapje en een drankje; alleen of samen met anderen.